İnternette para kazanmak

İnternet artık günümüzde sadece iletişim aracı olmaktan çıkmış olup, para kazanma aracı olarak ta kullanılmaya başlanmıştır. İnternette hoşça vakit geçirmenin yanısıra hazır bu zamanı harcamışken para kazanıyım diyenlerin sayısı da gün geçtikçe artmaktadır. Ben internetten bu zamana kadar hiç para kazanmadım fakat kazanmak istiyorum şiddetle. Araştırmalarımı da sizinle paylaşmak istiyorum bu sayfalarda. Para kazanma yolları çok çeşitli internette. Bunlardan bazılarını şu şekilde sayabilirim.

1- Anket doldurmak:

Anket Doldurmak

Birçok firma size belirli zamanlarda mail yolu ile anket gönderiyor. Bu firmalar anketleri doldurmanız karşılığında size önceden ne kadar kazanacağınızı bildiriyorlar. Yalnız anket işlerinin de dezavantajlı yönleri bulunmakta. Anketler mail adresinize 2-3 günde bir gönderiliyor. Anket doldurma başına kazandığınız ücretler ise 2-15 lira arasında değişiyor. anket doldurdukça hesapta Euro ya da tl cinsinden paran birikiyor.Buradan deneyimlerimi yine sizinle paylaşacağım. Bahsetmek istediğim diğer bir konu ise tüm anketlere şirket tarafından kabul edilmeyebiliyorsunuz. Sorulan sorunun belli bir yerinde bu anket için uygun kişi değilsiniz şeklinde bir yazı ile karşılaşabiliyorsunuz. Anket şirketleri genellikle orta yaş grubundan olan ve teknolojiyi takip eden kişilere anket gönderiyorlar. Bu sitelere birkaç örnek verdim mail adresinizle üye olarak deneyebilirsiniz. Anket doldurma ile para kazanma yazım ile ilgili özgün içeriğe buradan ulaşabilirsiniz.

2- Forum Siteleri: Forum sitelerine uye olarak para kazananlar da var. Forumlarda çıkan çeşitli reklamlara tıklayarak , ve forumda bellibaşlı görevleri yerine getirerek de para kazanılabiliyor. Forumlarla ilgili deneyimim olmadı fakat bir forumda moderatör lüğe kadar yükselmiştim. Üye silme ve forumdan atma gibi yetkiler almıştım.Bu şekilde forum yöneticilerinden para almakta mümkün arkadaşlar.

3-Satış Ortaklığı (Affilite Marketing):

Affiliate Marketing

Bu sistemde bir mal veya hizmetin satılması ya da duyurulmasına aracılık ederek para kazanılıyor. Yani satıştan komisyon alınıyor. Satış ortaklığı sitelerine üye olduğunuzda buradaki ürünlerin komisyon oranlarını görürsünüz.Bu sayede siteden aldığınız size özel link ile satışı gerçekleştirirseniz , bu satıştan tarafınıza otomatik olarak belirtilmiş olan komisyon yansır. Diyelimki hergün 20000 kişinin ziyaret ettiği bir platformu yönlendiriyorsunuz. Burada ise bir site üzerinden kitap satıyorsunuz. Sattığınız kitap başına 4 lira komisyon alıyorsanız. 20 kitap sattınız diyelim.Günlük hatırı sayılır bir geliriniz olmuş oluyor böylece. Önemli olan sizin sürekli  ziyaret edilen ve ziyaretçi sayısı iyi olan bir blog ya da site oluşturabilmeniz. Bunu yaptığınız takdirde site üzerinden bu işlemi de yapabilirsiniz. Konu için Affiliate Marketing yazıma göz atabilirsiniz.

4-Adsense Gelirleri: Ziyaretçi çeken bir siteye sahipseniz ve Google size reklam vermeye başlamışsa bu site ziyaretçilerinin her reklam tıklamasına karşılık para kazanabilirsiniz. Bu sistemde Google adsense kaydını tamamlayıp adsense in size vermiş olduğu kodları sitenize yapıştırarak tıklama başına para alabilirsiniz.Adsense reklamları sitenizin içeriğine uygun olarak size verilmektedir.

Google Adsense

 

5-Youtube:Çoğumuzun bildiği gibi youtube size tıklama başına ve görüntüleme başına para vermektedir. Örneğin sürekli belirli bir konuda güncel videolar çekiyorsanız ,belirli bir görüntüleme sayısına ulaştıktan sonra youtube size ödeme yapar. Bu da ininal kart aracılığı ile olur. Aynı zamanda youtube size belirli bir görüntüleme sonrası Youtube kanalınızın içeriğine göre reklam verir ve bu reklamlardan tıklama başına para kazanırsınız. Yalnız unutmamanız gereken çektiğiniz videoların tamamen sizin içeriğiniz olması gerekir. Başka yerden alıntı yazı görsel ya da müzik kullanırsanız ,youtube dan size telif uyarısı ya da para cezası gelme ihtimali vardır. Ünlü youtuberlar dan bahsettiğim yazımı da okumanızı öneririm


 

 


İnternette para kazanmak’ için 5 yanıt

    İnternette para kazanmak – hamdininyeri said:
    9 Eylül 2017, 22:51

    […] Kaynak: İnternette para kazanmak […]

    Beğen

    코인정보 said:
    10 Nisan 2018, 03:57

    Hello, I desiee too subscribe for this weblog to take newest updates, therefore where can i do it please help out.

    Beğen

      hamdiozkan responded:
      24 Kasım 2018, 13:47

      yeni bir site açacağım profesyonel o sitede başlatacağım üyelik sistemini. Teşekkür ediyorum.

      Beğen

    nlp opleidingen wegener said:
    7 Haziran 2018, 04:14

    Remarkable! Its truly awesome piece of writing, I have got much clear idea on the topic of from this paragraph.

    Beğen

      hamdiozkan responded:
      24 Kasım 2018, 13:48

      Teşekkür ediyorum. Takipte kalınız…

      Beğen

Yorum bırakın